Over berca.be

berca.be schoenen, ons verhaal

Berca schoenen is hét schoenenparadijs voor dames, heren, jeugd en kids. Het aanbod aan schoenen is zó ruim dat elke shoe lover er zich ongetwijfeld laat verleiden door de grote keuze aan mooie, kwalitatieve schoenmerken en betaalbare schoenentrends.

Elke week verrassen we je graag met nieuwe schoenencollecties & promoties die écht de moeite waard zijn.

Naast het fantastische aanbod schoenen, kan je bij Berca schoenen ook terecht voor prachtige accessoires. Laat je inspireren in één van onze filialen want er is keuze genoeg om je outfit te vervolledigen met een magnifieke handtas of mooie sjaal.

Onze schoenencollecties en accessoires kan je ontdekken in een unieke winkelomgeving van één van onze 9 Berca schoenwinkels in Merksem, Evere, Brugge, Roeselare, Mechelen, Aartselaar, Lier, St. Truiden of Lochristi. Elke schoenwinkel is voorzien van een grote parking en dus heel gemakkelijk toegankelijk.

Wens je graag op de hoogte te blijven van de nieuwste schoenen, de laatste fashion trends en toffe acties en promoties? Volg #bercaschoenen dan zeker op Facebook, Instagram en Pinterest & beleef alle schoenencollecties 24/7 op onze webshop berca.be!

%d bloggers liken dit: