Covid-19 update

Corona

Lieve klanten,

Na veel twijfels, overleg en bezorgdheden, hebben we de knoop doorgehakt en besloten om ⚠️ alle berca.be winkels & de berca.be webshop vanaf morgen te sluiten en dat zeker t.e.m. 5 april.

👩‍💻We wensen de volledige lijn dus door te trekken: niet alleen onze fysieke winkels, maar ook onze online leveringen staan on hold tot na 5 april.

Covid-19 gaat veel te snel en we willen dat jullie en jullie familie, onze medewerkers, onze chauffeurs en de postbodes geen eventuele verdere gezondheidsrisico’s lopen. 💛 Hoe moeilijk deze beslissing ook is, welke financiële kater we hier ook aan overhouden, gezondheid en veiligheid primeren nu .

 We blijven via onze contactpagina (https://www.berca.be/nl/contact/), Facebook en Instagram ter jullie beschikking voor verdere vragen en we houden jullie op de hoogte bij eventuele veranderingen. We blijven de situatie opvolgen en de maatregelen van de overheid strikt toepassen.

Bedankt voor jullie steun en begrip. Laten we allen hopen dat dit snel achter de rug is en we jullie binnenkort terug kunnen verwelkomen met onze fantastische zomercollecties. 💌 We doen de komende weken ons uiterste best om jullie via posts op Facebook en Instagram te blijven inspireren met de nieuwste schoenen en accessoires.
We wensen jullie een goede gezondheid toe, zorg goed voor elkaar!

😘Veel liefs,
Het berca.be team

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: