21% korting 😍morgen op de Nationale nina-dag

IMG-20171116-WA0001

Morgen, op zaterdag 18 november, betaalt berca.be voor jou de btw! Dit houdt in dat je in alle berca.be winkels kan genieten van 😍 21% directe korting op alle 👠schoenen & 👜handtassen uit de fantastische grote herfst- en wintercollectie!

💜 De collectie bij berca.be is zó ruim dat elke shoelover er zich ongetwijfeld laat verleiden door de grote keuze aan mooie, kwalitatieve schoenmerken en betaalbare schoenentrends.

💜 Naast het prachtig aanbod aan schoenen, kan je bij Berca ook terecht voor trendy accessoires. Laat je op de Nationale nina-dag inspireren in één van de berca.be winkels, want er is keuze genoeg om je outfit te vervolledigen met een magnifieke handtas of mooie sjaal.

👀 Ontdek ook héél veel fashion deals van topmerken aan -70%* -60%* -50%* -40%* -30%*! ☡ OP = OP! 🔎Bekijk hier de nieuwe berca.be folder.

* Voorwaarden Nationale nina-dag: uitsluitend geldig op zaterdag 18 november 2017 in alle berca.be winkels, én op vertoon van de nina-shoppingkaart en afgifte/invulling van de berca.be kortingskaart. Geldig op de volledige schoenen- en handtassencollectie. Niet cumuleerbaar met kortingen en promoties. Niet geldig op de berca.be e-shop.

* Voorwaarden fashion deals: niet cumuleerbaar met acties en promoties.

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: