Let’s share it… Berca schoenen blogt!

Hi shoelover! Wij zijn Laura en Emilia, 2 West-Vlaamse zussen met een grote liefde voor schoenen. De passie voor schoenen zit diep in ons hart. We zijn er als ‘Berca girls’ mee opgegroeid, het is ons letterlijk met de paplepel ingegeven.

Julien, opa Berca +, richtte Berca op. Samen met zijn vrouw aan z’n zijde schreef hij het eerste, grote hoofdstuk van Berca schoenen. Ons mama, zette het verhaal van Berca schoenen gedeeltelijk verder met de steun van haar gedreven echtgenoot +.

In 2011 startte ik, Laura, in het familiebedrijf en vorig jaar volgde mijn zus, Emilia.

Als 3de generatie zijn we vandaag enorm trots op ons familiebedrijf en proberen we onze eigen accenten te geven aan het Berca verhaal. We volgen alle fashiontrends wereldwijd op de voet en bezoeken elk seizoen opnieuw verschillende schoen- en modebeurzen.

We willen elke shoe- en fashionlover wekelijks verrassen met new arrivals, entertainen met schoenentrends voor leuke prijzen en een breed en gevarieerd merkenaanbod laten beleven.

Vandaag sturen we samen met één groot team van enthousiaste Berca medewerkers onze online shop www.berca.be & 10 fysieke Berca schoenwinkels in Merksem, Evere, Brugge, Roeselare, Mechelen, Aartselaar, Lier, St. Joris Winge, St. Truiden en Lochristi.

Al heel lang droomden we ervan om deze blog te beginnen, om onze passie voor schoenen en fashion te delen, om je mee te nemen in ons schoenenparadijs!

Vanaf nu zal je regelmatig ‘nieuwtjes’ zien verschijnen op deze blog. We vertellen je enthousiast over onze ontdekkingen in schoenenland, inspireren je met de nieuwste schoenentrends, delen je onze bestsellers, geven je een kijkje achter de schermen, vertellen je het verhaal achter de producten in onze winkel en houden je op de hoogte van promoties die écht de moeite waard zijn.

Welkom op deze blog! Maar zeker ook van harte welgekomen in één van onze Berca winkels én online, op onze webshop www.berca.beFacebookInstagram of Pinterest!

11 gedachten over “Let’s share it… Berca schoenen blogt!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: